Meny

Vi söker en drifttekniker till vår fjärrvärmepanna!

25 maj 2018 15:40

 

Om Tidaholms Energi

Tidaholms Energi är det lokala energibolaget i Tidaholm verksamt inom Fjärrvärme, Elnät, Bostäder, Elhandel och Stadsnät. Vår vision är att göra det attraktivt att verka och bo i Tidaholm! Vi är 36 medarbetare och vi omsätter 150 miljoner och är verksamma främst inom Tidaholms kommun. Tidaholms Energi är också ett möjligheternas företag. Vi ser vår personal som en stor tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Drifttekniker hos oss på Tidaholms Energi

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av energi- och bostadsbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar alla våra verksamheter, men även att du bidrar till ett hållbart Tidaholm.

Vi har ett mycket stort fokus på miljön men också på nytänkande och utvecklande av vår personal och våra verksamheter. Vi kommer förändra samhället i framtiden!

 

Din roll som drifttekniker hos oss på Tidaholms Energi AB är ett annorlunda driftjobb. Du får vara med hela vägen, från bränslet till värmen hos kunden. Arbetsuppgifterna är mycket varierande som tex driftoptimering, processinställningar, övervakning, felsökning, underhållsarbeten, lastmaskinskörning, arbete på distributionsnätet mm.

 

Fjärrvärme

Vi ansvarar för produktion av värme, el och distribution av värme till kunder i Tidaholms kommun. I vårt kraftvärmeverk Eldaren har vi en samförbränningspanna av typ rosterugn med högtrycksångpanna som eldas med i huvudsak RT-flis, samt en mindre hetvattenpanna som även den eldas med fastbränsle. Vi har även en oljepanna som reserv och höglastproduktion. Till hjälp har vi även en ackumulatortank på ca 100 MWh som hjälper oss att få en jämn produktion. Distributionsnätet är ca 25 km långt och innehåller drygt 200 kunder. Vid ett normalår producerar vi ca 55 GWh värme och 8 GWh el.

Din profil

Det vore bra om du är utbildat drifttekniker antingen på högskolan eller gymnasialt. Har du erfarenheter från andra processindustrier, fastbränsleledning eller liknande är detta meriterande. Du kan också ha meriter inom styr och regler som gör oss intresserade. Det är viktigt att du är genuint intresserad av arbetet och branschen, och har en ständig hunger på att utvecklas.

Det är bra om du är positiv, driven, självständig, stresstålig, organiserad, flexibel och har ett gott ordningssinne. En god förmåga att samarbeta och att knyta kontakter är väldigt viktigt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Upplysningar om tjänsten

Tjänstens omfattning är 100 %. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten lyder under Branschavtal ENERGI. Ansökningshandlingar mailas till erik.graaf@tidaholm.se

Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig!

Fjärrvärmechef, Erik Graaf, 0502- 60 65 77

Facklig kontaktperson SEKO, Carl-Johan, 0502-60 65 83

 

Välkommen med din ansökan senast den 21 juni, vi har en löpande urvalsprocess så dröj därför inte med din ansökan.