Meny
Laddar...
  • ADSL Bredband
    Tidanet kan, som enda lokala leverantör av bredband, erbjuda Dig prisvärda bredbandsabonnemang i varierande hastigheter.

ADSL

Gemensamt för alla alternativen är att bredband ger Dig möjlighet att surfa mycket snabbare än över vanligt modem, och då till en fast månadskostnad. Du slipper således minutavgifter och är istället ständigt uppkopplad mot Internet.

Bredband ADSL är alternativet för Dig som bor i en fastighet utan kabel-tv från Tidanet. Modemet kopplas direkt till telefonjacket och fördelen gentemot uppringt Internet är att hemtelefonen inte blockeras. Vi bjuder på modemet. Hastighet väljer Du själv efter behov och plånbok.

Hastigheter

256 kbit/s
Tidanets 256 kbit/sabonnemang är alternativet för Dig som sällan använder Internet och som vill hålla koll på dina månadskostnader. Detta kan vara en bra hastighet att börja med, för att sedan enkelt uppgradera efter behov.

1 Mbit/s
Vårt 1Mbit/s-abonnemang är till för Dig som vill höja hastigheten, men samtidigt hålla nere kostnaderna för Ditt Internet. Idealiskt för Dig som använder datorn till praktiska ändamål som att betala räkningarna eller söka information.

5 Mbit/s
5Mbit/s-abonnemanget passar Dig som surfar mer och laddar ner exempelvis musik och film till Din dator. 5Mbit/s ger Dig full tillgång till Internets alla möjligheter.Detta är en hastighet som passar normalsurfaren.

10 Mbit/s
Vill du ha hög kapacitet på Ditt bredband finns vårt 10Mbit/s-abonnemang - idealiskt för Dig som ställer högre krav på snabbhet och som tar emot tyngre filer.

24 Mbit/s
Önskar du den högsta kapaciteten på Ditt bredband finns vårt 24Mbit/sabonnemang. Här krävs det att du bor mindre än 1500 meter från din telestation.

Priser

Hastighet Månadsavgift Månadsavgift
- utan fast telefoni*
Tidanet 0,256 Upp till 0,25Mbit/s 189 kr 259 kr
Tidanet 1 Upp till 1Mbit/s 249 kr 319 kr
Tidanet 5 Upp till 5Mbit/s 279 kr 349 kr
Tidanet 10 Upp till 10Mbit/s 339 kr 409 kr
Tidanet 24 Upp till 24 Mbit/s 349 kr 419 kr

*Startavgift på 1250 kr tillkommer.

Hos Tidanet får du personlig service, närhet till din leverantör och högkvalitativ bredbandsanslutning till humant pris.